Hotel met restaurant in de omgeving van Cordoba op perceel van 55000m2

Andalucia: interior, Cordoba

€699,000 ID: 138190

Hotel El Penarroya

Dit hotel werd voor het eerst geopend in 2007 en biedt 7 ruime hotelkamers, een accommodatie met 4 slaapkamers en 2 badkamers voor eigen bewoning en een zeer ruim restaurant.

Het ligt in de buurt van Peñarroya-Pueblonuevo op ongeveer 43 km van San Nicolas del Puerto en op 50 minuten rijden van Cordoba.

Het hotel heeft 410m2 bebouwde oppervlakte, bestaande uit 7 kamers, een receptie, een lounge, 2 terrassen, een patio, een kelder en een berging allemaal gelegen op een perceel van 5.5 Hectares (55.000m2) omringd door olijfbomen, er is een 5mX12m zwembad voor gasten evenals andere buitenruimten voor de gasten.

Het restaurant is 220m2 bebouwd met twee eetzalen met een capaciteit van 85 plaatsen plus een openluchtterras.

De accommodatie voor de eigenaars is een op zichzelf staand huis 220m gebouwd met 4 kamers en 2 badkamers met een keuken, eetkamer / lounge, 2 terrassen en 1 balkon.

Het hotel wordt voornamelijk bezocht door Spaanse toeristen en toch ontvangen ze hun gezonde portie Britse en Nederlandse bezoekers, evenals regelmatige jaarlijkse Japanse reisexcursies die het binnenland van Andalusië willen verkennen.

Na 10 jaar intensief te zijn bezig geweest besloten de eigenaars in 2017 het rustiger aan te gaan doen.

Momenteel wordt de combinatie hotel / restaurant / bar op minimumcapaciteit met 3 personeelsleden gedaan.

Het restaurant is alleen geopend op vrijdag- en zaterdagavond en op zaterdag en zondag gedurende de dag, maar het biedt de eigenaren voldoende om een ​​comfortabele levensstijl te behouden.

Onder de voorzieningen hebben we gratis Wi-Fi, gratis parkeergelegenheid, buitenzwembad, restaurant & bar, receptie, AC warm en koud, gehandicaptenvoorzieningen, terras, tuin, bibliotheek en banket / vergaderfaciliteiten.

Enkele van de activiteiten die gasten normaal tijdens hun verblijf genieten zijn wandelen, vissen, fietsen en paardrijden naast het verkennen van het binnenland van Andalusië en het nabijgelegen Cordoba.

De huidige eigenaren betalen niet voor advertenties en gebruiken slechts een paar geselecteerde kanaalbeheerders zoals booking.com, wat een gemakkelijke gelegenheid biedt voor de nieuwe eigenaar om de bezettingsgraad te verhogen en commissies te verlagen en zich te richten op internationale klanten die van invloed zijn op het bedrijfsresultaat.

Evenals het verlengen van de beschikbare weken om te verhuren door het zwembad te verwarmen, het restaurant waar de prijzen die laag zijn( zelfs voor het gebied en Spaanse klanten) te verhogen en tenslotte evenementen zoals bruiloften en andere vieringen waarvoor de grootte van het project precies goed is.

Er is ook de mogelijkheid om de grootte / hoeveelheid kamers uit te breiden.

Er is nog een klein deel van de oorspronkelijke hypotheek die overdraagbaar is aan de nieuwe eigenaren.

Dit bedrijf biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en kan gemakkelijk worden afgehandeld door een stel of een gezin.

Het dorp heeft een goede toegang tot de weg en wordt vaak bezocht door fietsers, wandelaars en motorrijders als een lunch en / of nacht stop voordat ze hun routes vervolgen.

Dit project doen wij samen met een andere makelaar waar we een zeer goede band mee hebben

en gaan vol vertrouwen helemaal af op zijn ingebrachte informatie en details.

Hij zal ook de bezichtiging doen en de verkoop afhandelen.

Zeer aantrekkelijk geprijsd: slechts 699.000€ voor dit prachtige complex!

Meer informatie, mail ons:

SIERRA-LECRIN

Read more... Show less...
 • 明细

  特色
  Strong Price Reduction
  物業類型
  Hotel
  Year of construction
  2007
  Status
  Turn Key
  Special class
  住宿加早餐
  Extra info
  Grounds 5-10 HA
  总居住面积
  460 m²
  縂面积
  55,000 m²
  Orientation
  All directions
  Scenery
  Mountains
  土地
  Substantial grounds
 • 客房信息

  Total number of rooms
  20
  卧室
  11
  En-suite bathrooms
  7
  All bathrooms
  9
 • 服务

  • 宾馆
  • 开放式壁炉
  • Broadband internet
  • 游泳池
 • 地区服务

  • Skiing 150 km